Aktuelt:

Elevkoncerter

I tiden op til jul har der altid været tradition for at afholde forskellige elevkoncerter. Koncerter hvor eleverne kunne afprøve at synge og spille i større rum samt for publikum. I år er mange er af disse koncerter aflyst grundet covid-19 situationen. Se i den enkelte skoles kalender, hvor der er koncerter og adgang til disse.

Billedet er fra Adventsstævnet i Løgumkloster 2018

Særlige retstriktioner gælder i Vestervig fra d. 9. nov. – 3. dec.

Fra torsdag den 29. oktober gælder der et udvidet påbud om, at bære mundbind også på kirkemusikskolerne. Studerende og medarbejdere skal nu bære mundbind, når man færdes på gange og fællesarealer indendørs.

Når man sidder ned i selve undervisningslokalet/kontoret kan man tage mundbindet af. Dog skal undervisere, der har mere end to hold i løbet af en dag, bære mundbind eller visir i forbindelse med undervisningen.

Man skal fortsat overholde afstandsreglerne og ikke mindst ved sang og korsang fortsat være opmærksom på at holde særlig stor afstand.