Fortsæt til hovedindholdet
kirkemusikskole.dk
Aktuelt

Aktuelt

Sjællands Kirkemusikskole

Sommerferie

Administrationen holder ferie fra d. 6. juli og er tilbage igen d. 3. august.

Undervisningen starter d. 7. august.

Vi håber alle får en dejlig sommer med sol og god musik.

Skema 2023-2024

Skemaet for kommende skoleårer blevet udsendt d. 4. juli.


Løgumkloster Kirkemusikskole

Sommer

Endnu en gang til lykke til alle studerende, der har gennemført nogle vellykkede eksamener og eller afsluttede deres uddannelse hos os!

Skemaerne for skoleåret 23/24 er alle tilgængelige i Notus, som tilgås via studieportalen og diverse informationer vedr. det nye skoleår er sendt ud per mail.

Vi ønsker alle en god sommer og glæder os til et nyt spændende skoleår, hvor vi har ca. 170 studerende fordelt på de forskellige linjer og afdelingerne i Tarm, Horsens og Løgumkloster.


Vestervig Kirkemusikskole

Vestervig Kirkemusikskole skal have ny rektor

Anders Højgård Gaden har valgt at fratræde som rektor for Vestervig Kirkemusikskole for at fokusere på sin karriere som musiker.

1. august fik Vestervig Kirkemusikskole en ny rektor, som blandt andet skulle være med til at profilere uddannelserne ved at fastholde et fagligt højt niveau og et godt uddannelsesmiljø omkring dem.

Siden ansættelsen har rektor Anders Højgård Gaden dog erkendt, at han ønsker at fortsætte som sin karriere som musiker og underviser. Han fratræder derfor stillingen igen 31. august.

Formand for Vestervig Kirkemusikskole, biskop Thomas Reinholdt Rasmussen, beklager Anders Højgård Gadens opsigelse, men fokuserer på at se fremad:

- Kirkemusikskolerne står over for en større udfordring med at rekruttere studerende til bl.a. organistuddannelsen, så vi også i fremtiden har de dygtige musikere og sangere, vi har brug for, til skabe gode oplevelser i kirkerummene og udvikle folkekirken. Nu sætter vi gang i processen med at finde en ny rektor for Vestervig Kirkemusikskole, som brænder for musikken, ledelse og netværk, og kan stå i spidsen for at udbrede kendskabet til vores vigtige uddannelser.

Stillingen vil blive slået op snarest muligt.

KONTAKT
Ingeborg Marie Nielsen
Pressekonsulent i Aalborg Stift
Tlf.: 61614507