Løgumkloster Kirkemusikskole

Aktuelt:

LØGUMKLOSTER KIRKEMUSIKSKOLE

søger økonomimedarbejder/adm. medarbejder pr. 1. august eller efter aftale

Skolen uddanner kirkesangere, organister og andre musikalske medarbejdere i folkekirken. Den virker med hovedsæde i Løgumkloster og har filialer i Sydjylland og på Fyn. Skolen har o. 160 årselever og arrangerer desuden en række kurser.

Vi forventer, at du har erfaring fra bogholderi- og økonomiarbejde. Vi lægger desuden vægt på, at du i samarbejde med de øvrige administrative medarbejdere har lyst til at indgå i andre af kontorets administrative og praktiske opgaver.

Arbejdet består i:

• budgetlægning og budgetopfølgning

• lønbehandling og lønkontrol

• diverse regnskabsmæssige opgaver

• løbende administrative opgaver

Vi forventer, at du:

• har relevant uddannelse og erfaring med bogholderiarbejde og økonomi

• har flair for IT og er en erfaren bruger af Office-pakken, især Excel

• kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner

• er kvalitetsbevidst i arbejdet

• er serviceminded og god til menneskelig kontakt

• har gode mundtlige og skriftlige kompetencer

Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. juni eller efter aftale.   Løn efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til skolens rektor Hans Chr. Hein på tlf. 23 60 98 34 / Mail: hch@km.dk.  Ansættelsessamtaler afholdes i uge 21.

Ansøgning sendes til hch@km.dk eller til Løgumkloster Kirkemusikskole, Vestergade 9-13, 6240 Løgumkloster senest 21 maj.

Eksamen og prøver

Studerende på de tre eksamenlinjer;

• Kirkemusikeruddannelse med orgel og korledelse
  • Kirkemusikeruddannelse med sang
  • Kirkemusikeruddannelse med sang og korledelse

- er i gang med den sidste undervisning frem mod deres eksamener og prøver, som ligger i maj og juni måned.

Repertoirelisterne er indskrevet i studieportalen, så censorer kan tilstille og udvælge stykker og salmer fra disse. Det er også via studieportalen, at de studerende kan se deres individuelle datoer for deres prøver og eksamener.

Årsafslutning d. 13. juni

I år glæder vi os til en årsafslutning startende med en udflugt. Til koncerten i kirken spiller og synger dimentenderne stykker fra deres eksamen og dagens kor synger det indøvede repertoire. Overrækkelse af eksamensbeviser og årsgaver fra Støttekredsen forgår i i kirkens dormitorium. Aftenen afsluttes på Løgumkloster Centralhotel med middag kl. ca. 18.00.

Tilmeldinger modtages på kontoret tlf. 7474 4070 eller lkms@km.dk

Kl. 9.00      Busafgang fra Kirkemusikskolen til Sønderborg

Kl. 10.00    Morgenandagt i Sct. Marie Kirke og efterfølgende demonstration af                  orglet

Kl. 11.00    Sønderborg Slot med besøg i kapellet og udstilling. Der serveres                      kaffe og te inden vi går ind

Kl. 12.00    Busafgang til Løgumkloster

Kl. 13.00    Frokost m/ medbragt mad nydes på Kirkemusikskolen

Kl. 13.45    Korprøve i Løgumkloster Kirke v/ Søren Birch

Kl. 15.10    Kaffe og kage i glasgangen mellem kirke og refugium

Kl. 15.30    Koncert i Løgumkloster Kirke med studerende og lærere

Kl. 16.30    Overrækkelse af eksamensbeviser, m.v. i kirkens dormitorium

Kl. 17.30    Festmiddag på Centralhotellet. Middagen koster 200 kr., drikkelse                    køber man selv

Kl. 21.00    Tak for i dag.