Fortsæt til hovedindholdet
Løgumkloster Kirkemusikskole
Aktuelt

Aktuelt: 

Åbent hus 

Vi har åbent hus på vores afdelinger og i Løgumkloster

Tilmelding er nødvendig, da vi planlægger dagen individuelt ud fra ønsker og muligheder. Kontakt Løgumkloster Kirkemusikskole tlf. 7474 4070, Ann Riis

Uge 5 - 2023 
   30. januar i Horsens og i Odense på Dalum Landbrugsskole
   31. jan. og 1. februar i Løgumkloster

Uge 6 - 2023
   6. februar i Tarm, Horsens og i Odense på Dalum Landbrugsskole
   7. februar i Løgumkloster


Tirsdag den 7. februar kl. 19.00 har vi en orienteringsaften, hvor der fortælles om de forskellige uddannelser og skolen vises frem.  

 

Online orienteringsmøder.

OBS link til online-møderne, fungerer sådan, at man på det ønskede mødetidspunkt kobler sig på, uden tilmelding på forkant.

Tilmelding til optagelsesprøver

Kommende studerende, der ønsker optagelse til en af uddannelseslinjerne med enten sang eller orgel, skal tilmelde sig en optagelsesprøve.

Du tilmelder dig optagelsesprøverne i ansøgningsperioden 2. januar og frem til den 1. marts 2023. 

Ring eller skriv til din kirkemusikskolen, hvis du ønsker at få en mail, der kan minde dig om, at tidspunktet er kommet, hvor du kan tilmelde dig.

Optagelsesprøver

Optagelsesprøverne foregår i Løgumkloster på nedenstående dage. Det er muligt er muligt for ansøgerne at ønske tidspunkter og dage per mail til vores hovedmail lkms@km.dk efter, at ansøgningen er sendt.

Optagelsesprøver for sangere

  • onsdag den 29. marts efter kl. 15.
  • torsdag den 30. marts
  • lørdag den 22 april

 

Optagelsesprøver for organister:

  • lørdag den 1. april
  • lørdag den 15. april
  • mandag den 24. april

Vær opmærksom på, at repertoirelister skal være sendt via studieportalen, (se link til studieportalen her på siden) inden 1. marts.


Korweekend 2022


7.-8. okt. afholdt Løgumkloster Kirkemusikskole den årligt tilbagevendende korweekend. I år deltog flere solister og en strygekvartet fra Sønderjyllands Symfoniorkester, der sammen løftede noderne op til skøn musik. Der opførtes værket Magnificat af Francesco Durante og 2 salmer komponeret af dirigenten Søren Birch.

Nyd her brudstykker af koncerten.

Video