Løgumkloster Kirkemusikskole
Koncerter og arrangementer

Arrangementer

 

06
apr

Foredrag: ”Händel – Opera eller oratorium?” v. Hans Chr. Hein AFLYST

I modsætning til sin samtidige komponistkollega Bach dyrkede Händel intenst operagenren og komponerede et stort antal oratorier. Foredraget vil med musikeksempler beskrive Händels udvikling som komponist og forholdet til de to genrer gennem knap 50 år.

20
apr

Kursus: Inspirationsdag om klokkespilsmusik v. Ann-Kirstine Christiansen

Fremførelse af ny musik for klokkespil ved kursusholderne, præsentation af de nye e-læringsmuligheder, oplæg om musikken og debat om, hvad der gør sig godt for klokkespil. Mulighed for (egen) fremførelse af egne nyere værker på klokkespillet. Kursusdagen 10.45 - 11.00 Ankomst, kaffe og introduktion. 11.00 - 12.00 Ny musik for klokkespil v/ Erik Kure og Ann-Kirstine Christiansen. (Dansk musik af bl.a. E. Kure og A.-K. Christiansen og af fremtrædende danske komponister) 12.00 - 12.30 Oplæg ved Ann-K. Christiansen om klokkespillets muligheder (”Hvad gør sig godt på klokkespil?”) samt præsentation af den nye e-læringsplatform. 12.30 - 13.00 Oplæg fra Erik Kure om de danske komponisters virkemidler 13.00 – 14.00 Frokost og debat om, hvad der gør sig godt på klokkespil. 14.30 - 15.30 Deltagere, der ønsker det, præsenterer egne nyere værker (2019-2020). Max. 2 stykker per deltager af i alt 7 min. varighed. Indsend info (titel, komposition, minuttal) senest d. 13. april tilakc@km.dk. Tilmelding: Via skolens hjemmeside – senest d. 13. april 2020

27
apr

Elevkoncert

Horsens-afdelingen afholder elevkoncert mandag d. 25.11. 2019 og mandag d. 27.4. 2020 kl. 19.00: I dette skoleår har vi fået lov at låne Sønderbro Kirke til vores 2 elevkoncerter, da orglet i Vor Frelsers Kirke endnu ikke er taget i brug efter branden i august 2018. Elevkoncerterne er interne, men familie og venner er velkomne. Koncerterne giver de studerende mulighed for at prøve kræfter med koncertsituationen. Koncert-programmet varierer alt efter tilmeldinger (sang, orgel- og klaverspil, korindslag).

28
apr

Sangaften for studerende

Kun for studerende

29
apr

Elevkoncert i Bedsted Kirke

Elever fra kirkemusikskolen er sololister bag orglet og foran koret i sang. Ligeledes vil der blive fremført stykker for kor.
Koncert er for alle og der er fri entré.
Vi glæder os til at se mange.

04
maj

Elevkoncert

Første halvdel foregår i kirken og anden i sognegården. Som aktive deltagere prioriteres elever på eksamenslinien, som har mulighed for at afprøve eksamensrepertoire forud for prøver og/eller eksaminer. Hvis man ønsker at deltage aktivt, bedes man aflevere repertoire med længde og fulde navn på både komponist og aktør senest den 14. april på mail: kamma.b@hotmail.com. Alle er velkomne som publikum og man er selvfølgelig også velkommen til at invitere familie og venner. Efter koncerten bydes der på en snack og lidt koldt til ganen. Håber at se mange af jer til koncerten! Med venlig hilsen Kamma Bidstrup Afdelingsleder i Odense

06
maj

Sangaften for kirkesangere inden eksamen

Kun adgang for studerende

11
maj

Elevkoncert

Dette er en intern koncert for studerende i Tarm-afdelingen. Forårsafslutning 11. maj Alle elever inviteres til afdelingens elevkoncert mandag den 11. maj. Bagefter er der mulighed for at spise og hygge sammen. Kl. 16.30: Øvning i Tarm Kirke. Øvetid aftales med hovedfagslæreren. Kl. 17.00: Intern elevkoncert i Tarm Kirke. Kl. ca. 17.45: Afslutning i kirkehuset. Der er mulighed for efter forudgående bestilling at nyde tre stykker uspecificeret smørrebrød. Maden koster kr. 60,- som afregnes med Thomas på dagen. Der serveres også kaffen og lidt sødt dertil. Drikkevarer bedes man selv medbringe, ligesom man selvfølgelig er velkommen til at tage madpakken med. Vi hjælper hinanden med oprydning og slutter senest kl. 18.45. Tilmeld dig koncert og spisning (husk at fortælle om du vil købe smørrebrød) senest den 20. april hos din hovedfagslærer.

15
jun

Årsafslutning med udflugt, koncert og middag

15
jun

Generalforsamling i Støttekredsen v. Løgumkloster Kirkemusikskole

28
jun

Kirkemusikkursus 2020

Tilmelding gøres ved at trykke på følgende tekst: tilmeldings-link til hjemmesiden eller via hjemmesiden under kurser. På Løgumkloster Kirkemusikskoles del af hjemmesiden, under kurser findes kursusbeskrivelsen.