Råd og udvalg
Formanden har ordet

Formanden har ordet

DSRs formand har ordet

DSR gør et betydningsfuldt arbejde på SJK, vi bidrager med forskellige tiltag, som er gode for skolen. En af vores funktioner er at samle de studerende til hyggestunder, derfor arrangerer vi ofte caféhygge efter en fællestime. Da uddannelserne er opbygget som deltids studier, har de studerende ikke en fast daglig tilknytning til stedet.

Vi i DSR mener, at de sociale rammer på en uddannelsesinstitution er af stor betydning. Ved at kende sine medstuderende, på kryds og tværs af linierne, opstår der muligheder for musikalsk samarbejde, gode venskaber og en generelt mere positiv og glad stemning på skolen. 
I den mørke og kolde tid arrangerede vi en Lysfest, den var en stor succes og vi tænker, den skal gentages. Til efteråret planlægger vi en sceneskræks - workshop. 

En del lider af præstationsangst, og vi vil gerne belyse dette emne og give folk nogle brugbare redskaber, som forhåbentlig kan mildne angsten. Vi har også planer om nogle Stå frem aftener. Her synger/spiller vi for hinanden i en uformel og afslappet stemning.  Mange har glæde af disse aftener, erfaringen i at stå frem igen og igen med sin musik er rigtig god at få. Man kommer til at kende sig selv bedre i du er på situationen og det er en god ting, og så er det tilmed nogle hyggelige aftener.  

Lise Burfelt