Aktuelt: Elevkoncerter

Elevkoncerter

Alle tre kirkemusikskoler afholder elevkoncerter hen gennem skoleåret. Koncerterne afholdes først og fremmest for de studerendes skyld, da man som udøvende musiker skal være vant til at håndtere det psykiske pres, der ligger i ”at være på”, at have et publikum og skulle levere her og nu. Elevkoncerterne er dermed en del af en læringsproces, som det også er vigtigt at arbejde med i et studieforløb og derfor vigtige at deltage i. Ligeledes fungerer de som en ”generalprøve” på eksamen. At deltage som publikum, altså at lytte til sine medstuderende er lærerigt og udvider den studerendes repertoirekendskab.

Der afholdes såvel interne som eksterne koncerter. Eksterne koncerter er offentlige for publikum og slås op på hjemmesiden.

Aktuelt lige nu er skolernes julekoncerter. Tidspunkter for disse findes på den enkelte skoles hjemmeside under ”Koncerter og arrangementer”.