Børn-unge-orgel
Om projektet Børn-unge-orgel

Om projektet Børn-Unge-Orgel

Inden for rammernes af projektet, der på det overordnede plan ledes af Sjællands Kirkemusikskole, udbyder alle tre kirkemusikskoler undervisning i orgel for børn og unge.

Projektet ledes af organist Katrine Immerkjær Kristiansen, der til daglig er organist i Solrød Strand Kirke.
Katrine er uddannet organist og har – som den første i Danmark – aflagt musikpædagogisk eksamen i orgel med speciale i undervisning af børn og unge.
Som led i udviklingsarbejdet omkring dette nye orgel-pædagogiske arbejdsområde udgav Katrine i 2016 ”Orgelbogen” på Forlaget Mixtur.

Katrine er selv aktiv som underviser af børn og unge inden for rammerne af projektet.

Katrine afholder inden for rammerne af projektet kurser i orgelpædagogik med henblik på undervisning af børn og unge.

Der er under projektet og med Katrine som drivkraft oprettet ”Orgelklubber”  flere steder i landet.

Der undervises inden for rammerne af projektet i Lemvig, Skørping, Århus, Kolding, Sønderborg, Assens, Roskilde, Enghave (Kbh), Store Magleby og Store Heddinge.

Interesserede kan henvende til nærmeste Kirkemusikskole og høre nærmere.